Over MiniCampingCard

Uitgeverij Interdijk B.V. biedt u MinicampingCard.eu aan. Wij hebben voor u de mooiste kleine-, mini-, boeren en natuurcampings van Europa geselecteerd. Met MiniCampinCard zoek u daarom gemakkelijk naar de juiste kleine camping. Dit doet u online via onze database maar u kunt ook op uw gemak door de oranje Kleine Campings Gids bladeren. Heeft u een leuke camping heeft gevonden? Boek deze dan met korting met onze CampingCard.

Bij MiniCampingCard hoort:

  • De Kleine Camping Gids – een kleurrijke dikke 330 pagina’s gids, uitgave 2019
  • De website minicampingcard.eu met een handige database van alle kleine campings
  • MinicampingCard kortingskaart

CampingCard

Hoe werkt de CampingCard?

Aan de rechterzijde van deze pagina wordt uitgelegd hoe de MiniCampingCard werkt. Dit staat ook voorin de Kleine Camping Gids. Lees dit goed door voordat u een camping wilt boeken. Dan weet u namelijk precies wat u kan verwachten. Wij maken het zoeken en boeken van een kleine camping een plezier! Wilt u alvast de MiniCampinCard 2019 bestellen? Hier bestelt u makkelijk de Kleine Camping Gids samen met de MiniCampingCard.

Leuk als cadeau

De Kleine Campings Gids 2019 is samen met de MiniCampingCard 2019 een leuk cadeau voor de feestdagen of voor een verjaardag. U zal er een kampeerliefhebber gegarandeerd blij mee maken.cid:8EE8EB20-265D-4CC9-A94F-06B4E93E421F

Informeer bij de camping

De door ons geselecteerde MinicampingCard campings zijn in overleg met de deelnemende campings en locaties samengesteld. Wij hebben de campings met zorg voor u geselecteerd. Alle gegevens en tarieven op deze site en in de gids zijn door de uitgeverij in samenwerking met de deelnemende campings, verhuurorganisaties en locaties met zorg gekozen en samengesteld.

Daarentegen kan het zijn dat er in de gegevens, faciliteiten of prijzen van een accommodatie, camping, onderkomen of faciliteit mogelijk iets is gewijzigd. Vraag daarom altijd bij de te verhuren accommodatie, camping, onderkomen of faciliteit van uw keuze of deze gegevens kloppen.

T.a.v. eventuele veranderingen of onjuistheden kan door Uitgeverij Interdijk B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard.

© 2016-2019 Uitgeverij Interdijk BV

Bestel nu de MiniCampingCard