Over MiniCampingCard

Interdijk Media biedt u de MinicampingCard.eu aan. Wij hebben voor u de mooiste kleine-, mini-, boeren en natuurcampings van Europa geselecteerd. Met MiniCampinCard zoek u daarom gemakkelijk naar de juiste kleine camping. Dit doet u online via onze database maar u kunt ook op uw gemak door de oranje Kleine Campings Gids bladeren. Heeft u een leuke camping heeft gevonden? Boek deze dan met korting met onze CampingCard.

Bij MiniCampingCard hoort:

  • De Oranje Kleinschalige Campings Gids – een kleurrijke dikke 326 pagina’s gids, editie 2024
  • De website minicampingcard.eu met een handige database van alle kleine campings
  • MinicampingCard kortingskaart

CampingCard

Hoe werkt de MCC CampingCard?

Aan de rechterzijde van deze pagina wordt uitgelegd hoe de MiniCampingCard werkt. Dit staat ook voorin de Kleine Camping Gids. Lees dit goed door voordat u een camping wilt boeken. Dan weet u namelijk precies wat u kan verwachten. Wij maken het zoeken en boeken van een kleine camping een plezier! Wilt u alvast de MiniCampingCard 2024 bestellen? Hier bestelt u makkelijk de Kleine Camping Gids samen met de MiniCampingCard.

Leuk als cadeau

De Oranje Gids Kleinschalige Campings 2024 is samen met de MCC Card 2024 een leuk cadeau voor de feestdagen of voor een verjaardag. U zal er een kampeerliefhebber gegarandeerd blij mee maken.

Informeer altijd bij de camping

De door ons geselecteerde MinicampingCard campings zijn in overleg met de deelnemende campings en locaties samengesteld. Wij hebben de campings met zorg voor u geselecteerd. Alle gegevens en tarieven op deze site en in de gids zijn door de uitgeverij in samenwerking met de deelnemende campings, verhuurorganisaties en locaties met zorg gekozen en samengesteld.

Daarentegen kan het zijn- juist in deze tijden van hogere kosten, energie e. dergelijk dat er in de gegevens, faciliteiten of prijzen van een accommodatie, camping, onderkomen of faciliteit mogelijk iets is gewijzigd. Vraag daarom altijd bij de te verhuren accommodatie, camping, onderkomen of faciliteit cq de te boeken standplaats van uw keuze of deze gegevens nog steeds kloppen.

T.a.v. eventuele veranderingen of onjuistheden kan door Interdijk Media geen aansprakelijkheid worden aanvaard.

© 2024 Interdijk Media