De MiniCampingCard 2019

Bestel nu de MiniCampingCard samen met de handzame oranje gids 2019!

camping card

Profiteer ook van de exclusieve MiniCampingCard selectie met de mooiste kleine, boeren-, mini- en natuurcampings adressen van Europa. Bestel de Kleine Campings Gids 2019 en ontvang onze campingcard er gratis bij. Met de MiniCampingCard 2019 profiteert u van interessante korting bij alle geselecteerde kleine campings. Bestel nu de MiniCampingCard en de Kleine Camping Gids 2019!

U bent een kleine stap verwijderd van uw MiniCampingCard 2019

Met de MiniCampingCard 2018 krijgt u korting bij alle door ons geselecteerde kleine campings. Neem een kijkje in het aanbod op onze website, of zoek naar de juiste camping in onze Kleine Campings Gids. Heeft u een leuke camping gevonden? Dan boekt u deze camping met interessante korting met de MiniCampingCard. Lees eerst de voorwaarden aan de rechterzijde van deze pagina voordat u boekt. Zo bent weet u precies wat u kunt verwachten.

Kleine campings door heel Europa

Wij hebben diverse kleine-, mini-, boeren– en natuurcampings voor u geselecteerd. Elke camping heeft zijn eigen charme. De campings liggen allemaal op unieke locaties door heel Europa. Zo kunt u precies een kleine camping uitzoeken die aan uw wensen voldoet. Er is altijd weer een nieuw plekje om te ontdekken. Als u de juiste camping gevonden heeft boekt u deze met korting met de MiniCampingCard 2019. Wij maken het voor u een plezier om een kleine camping te zoeken en te boeken!

cid:2B5B6B86-C568-44A0-AC2C-E204494D5F1A

 

Bestel nu de MiniCampingCard