Kamperen op een natuurcamping in Drenthe

Zoek de natuur op en ga naar een natuurcamping in Drenthe. Drenthe heeft een prachtig landschap met uitgestrekte bossen en heidevelden. Daarnaast vindt u ook kleinschalig cultuurlandschap rondom de karakteristieke dorpen. Schotse hooglanders grazen er in het wild in de natuurgebieden. En er zijn in Drenthe ook twee schaapskooien waarvan de herders met de kudde over de heide lopen. Kamperen op een natuurcamping in Drenthe is daarom zeker aan te raden voor liefhebbers van rust, natuur en ontspanning. U zit er namelijk middenin deze mooie natuur! Op minicampingcard.eu zoekt u een natuurcamping Drenthe aan de hand van de locatie en eventuele andere eisen. Heeft u de perfecte natuurcamping gevonden? Boek deze dan met korting met de minicampingcard.natuurcamping drenthe

Natuurcampings in Drenthe

Dit zijn enkele voorbeelden van natuurcampings in Drenthe:

De Goede Weide Recreatie

Deze schone natuurcamping ligt middenin het nationale park Drents-Friese Wold. Vanaf de camping heeft u een geweldig uitzicht over het natuurgebied waar u Schotse Hooglanders kan zien grazen. Dichtbij de camping beginnen ook diverse wandel- en fietsroutes.

Natuurkampeerterrein Thyencamp

Hier kunt u echt genieten van rust, ruimte en natuur. Kampeer onder de fruitbomen en geniet van het uitzicht over de landerijen. Er zijn verschillende natuurgebieden in de buurt van natuurkampeerterrein Theyencamp.

Roeloomskamp

Camping Roeloomskamp ligt aan de rand van de natuurgebieden de Drentse Aa en de Hondsrug. Het is een fijne beschutte camping zodat u veel privacy heeft. Ook vanaf deze camping zijn er diverse wandel- en fietspaden te ontdekken.

Klik hier voor alle kleine campings in Drenthe

Boek een natuurcamping Drenthe

natuurcamping drentheVia de zoekfunctie op onze website vindt u makkelijk natuurcampings in de regio waar u naar opzoek bent. Bladert u liever door een handzame gids? Bestel dan de Kleine Campings gids. Want hierin staat een duidelijk overzicht van alle kleine campings, alle boerencampings én alle natuurcampings die door ons zijn geselecteerd. U ontvangt dan ook de MiniCampingCard waarmee u van interessante korting geniet bij alle campings.

Ja, ik wil korting!