Natuurcamping Nederland

In Nederland zijn er vele prachtige natuurcampings waar kamperen geweldig is. En dat kamperen midden in de natuur kan in de bossen, waar u veel beschutting heeft en u lekker door het bos kunt wandelen of fietsen. Maar misschien houdt u meer van water. Dan biedt de kust enkele aantrekkelijke natuurcampings. Of misschien wilt u wel echt bij de boer kamperen? Alle campings die u hier vindt zijn met aantrekkelijke kortingen te boeken. Dat kan met onze kortingskaart. De kortingen zijn afhankelijk per camping. Lees hier meer over MiniCampingCard. Een natuurcamping Nederland boekt u hier.

Zoek en vind uw camping

Kamperen op een natuurcamping Nederland

In Nederland is er een groot aanbod aan natuurcampings. Zo kunt u kamperen aan de kust, gezellig kamperen op een boerderij of juist kamperen in het mooie Betuwe. Dit zijn drie van de natuurcampings in Nederland. Zit er geen camping bij voor u? Zoek dan verder via onze database.

Boerderijcamping Zuiderhoeve, Koudekerke

Camping Zuiderhoeve (Zeeland) is typisch zo’n camping waar de natuur echt tot leven komt. Hier kampeert u namelijk op een karakteristieke Zeeuwse boerderij met akkerbouw. Het strand is letterlijk op loopafstand. Ideaal om ’s avonds met zonsondergang een lange strandwandeling te maken. Of gewoon om lekker overdag te gaan zwemmen of surfen. Met de fiets bent u vanaf de camping zo in Middelburg en Vlissingen.

Natuurcamping Nederland

Camping Meinsma, Moddergat

Helemaal in het Noorden van Nederland vindt u de gezellige camping Meinsma. De camping ligt aan de waddenzeedijk in Moddergat Friesland. U kunt hier kamperen op de minicamping, maar ook voor de knusse trekkershutten of bungalows kiezen. Bij natuurcamping Meinsma kunt u ook fietsen huren om de natuurrijke omgeving te ontdekken. Lees hier meer over deze natuurcamping

natuurcamping Nederland

De Betuwe Hoeve, Ommeren

Bij De Betuwe Hoeve is het letterlijk en figuurlijk een groene camping. Zo is de camping – gelegen in Ommeren, Gelderland – voorzien van groene stroom door middel van zonnepanelen. Op de Betuwe Hoeve kunt u op de camping kamperen, maar ook kiezen voor de luxe van een bungalow. En omdat de camping beschut ligt kunt u al snel genieten van het zonnetje en de warmte. Lees hier meer over deze camping

Natuurcamping Nederland

Boek met korting

Al deze knusse minicampings zijn te boeken met korting dankzij onze kortingskaart. De korting is afhankelijk van uw gekozen camping. U profiteert al snel van enkele euro’s voordeel per nacht. Dus kampeert u langer, heeft u ook meer voordeel. U heeft de MinicampingCard al voor slechts €10,95 met een gratis campinggids. Hierin vindt u het hele aanbod (natuur)campings in binnen- en buitenland.

Zoek en vind uw camping