Kamperen op een natuurcamping in Duitsland

natuurcamping Duitsland

Duitsland heeft veel prachtige natuur. Ons buurland is daarom ook een geliefde bestemming voor een kampeervakantie. Want er is onwijs veel te zien en te ontdekken. Zoals het Nationale Park Berchtesgaden, een mooi gebied met beeldschone meren, hoge bergen en uitgestrekte bossen. Vlakker maar net zo mooi is het natuurpark Schlei. In dit mooie gebied in het noorden van Duitsland wandelt u langs meren, weilanden en bossen. In het midden van Duitsland ligt het UNESCO-biosfeerreservaat Rhön. Ook dit is een waar paradijs. Het middelgebergte is een populaire bestemming bij zweefvliegers en watersporters.

Dit zijn slechts enkele van de bijzondere natuurgebieden in Duitsland. Wilt u de mooie Duitse natuur opzoeken? Geniet dan van alle rust en ruimte op een natuurcamping. Want natuurcampings liggen op de geweldige locaties middenin de Duitse natuur. Op minicampingcard.eu zoekt u een natuurcamping Duitsland aan de hand van de locatie en eventuele andere eisen. Heeft u de perfecte natuurcamping gevonden? Boek deze dan met korting met de minicampingcard.

Natuurcampings in Duitsland

Dit zijn enkele voorbeelden van natuurcampings in Duitsland:

Camping Sonnenberg

Deze natuurcamping ligt middenin de Lüneburger heide. Vanaf de camping vertrekken tientallen fiets- en wandelroute’s. U mag gratis de routekaarten lenen. Eenmaal terug op de camping kunt u van een maaltijd genieten in de bistro.

Camping Hochschwarzwald

Kamperen op 1050 meter hoogte! Camping Hochschwarzwald ligt aan de rand van een natuurreservaat tussen de hoogste bergen van het Zwarte Woud, de Feldberg en de Belchen. Het is daarom een geliefde natuurcamping bij liefhebbers van mountainbiken, wandelen en wintersport.

Camping Kirnermarteshof

Geniet van de stilte, de frisse lucht en de mooie uitzichten op deze natuurcamping middenin het Zwarte Woud. Op deze natuurcamping is er ook een boerderij en enkele spa-faciliteiten.

Klik hier voor alle kleine campings in Duitsland

Boek een natuurcamping Duitsland

natuurcamping DuitslandVia de zoekfunctie op onze website vindt u makkelijk natuurcampings in de regio waar u naar opzoek bent. Bladert u liever door een handzame gids? Bestel dan de Kleine Campings gids. Want hierin staat een duidelijk overzicht van alle kleine campings, alle boerencampings én alle natuurcampings die door ons zijn geselecteerd. U ontvangt dan ook de MiniCampingCard waarmee u van interessante korting geniet bij alle campings.

Ja, ik wil korting!