Minicamping Nederland

Tent en blauwe campervan op een Minicamping NederlandHet zijn vaak de kleine dingen die het doen. En dat geldt ook voor minicampings: kleinschalige campings waar u toch groots vakantie kunt vieren. Wij hebben al deze leuke kleine campings voor u op één plek verzameld. Boek een minicamping Nederland met aantrekkelijke kortingen per nacht boeken met onze MiniCampingCard. Deze kortingskaart is het hele jaar door geldig. In hoog- en laagseizoen.

Nederlandse minicampings per provincie

Kampeer aan de Nederlandse kust. Of zoek het groene op van een bosrijke minicamping. Kriskras door heel Nederland – in elke provincie – vindt u de fijnste minicampings. Bekijk het aanbod hieronder per provincie:

Drenthe Utrecht
Flevoland Noord-Brabant
Friesland Noord-Holland
Gelderland Overijssel
Groningen Zeeland
Limburg Zuid-Holland

 

Drie kleine campings uitgelicht

In willekeurige volgorde:

Kampeerplaats met caravans en tenten op Minicamping Veenemaat, NederlandVeenemaat minicamping en B&B, Winterswijk Kotten (Gelderland)
Op Veenemaat minicamping kampeert u in een bosrijke omgeving dicht bij de Duitse grens. Ga er lekker op uit met de fiets of al wandelend. Er zijn dan ook diverse fiets- en wandelroutes te ontdekken. Een prachtige locatie met een gezellige camping. Bekijk meer van deze camping.

Camping Meinsma, Moddergat (Friesland)
Helemaal in de kop van Friesland aan de waddenzeedijk ligt het vissersdorp Moddergat. Hier wordt u vriendelijk en gastvrij ontvangen door het familiebedrijf Meinsma, een veelzijdig recreatiebedrijf. De camping beschikt over 12 staanplaatsen voor tenten, caravans, en campers. Of vertoef lekker in een van de trekkershutten. Fietsverhuur is ook mogelijk. Ontdek bijvoorbeeld zo eens de Friese Terpenroute. In de directe omgeving zijn verder voorzieningen voor onder meer tennis, zwemmen, en sauna. Bekijk meer over deze camping

De Zwenk, Ellemeet (Zeeland)
Landelijke charmante camping met een persoonlijke benadering voor de actieve gast die een rustpunt zoekt in de buurt van natuurpark Oosterschelde, Grevelingen en Noordzee. Eigen gebakken broodjes, verse eitjes en zelf groente oogsten uit de moestuin. Kortom een aanrader!

Korting

Bovenaan de pagina zeiden we het al: ga lekker voordelig op kampeervakantie met korting. Daarvoor hebben we een speciale kortingskaart in het leven geroepen. Deze kortingskaart – de MiniCampingCard – is het hele jaar door geldig. Wel is uw voordeel afhankelijk van uw gekozen camping. Bestel uw MiniCampingCard en we geven u een kleurrijke catalogus, met alle minicampings in Nederland en de rest van Europa – cadeau.

Bestel uw kortingskaart