Korting op campings

Bespaar op uw kampeervakantie met een aantrekkelijke korting met de MultiCampingCard van uitgeverij Interdijk B.V. Met zorg heeft Interdijk prachtige campings in Nederland en Europa voor u uitgezocht, waar u uw vakantie extra voordelig kunt beginnen.

Korting op minicampings met de MiniCampingCard

Korting op campingEen camping vlakbij zee en gezellige restaurants in de omgeving. Of houdt u echt van het platteland, de geur van het bos en de rust om u heen? U heeft de keuze uit vele verschillende minicampings in Europa. Met de MiniCampingsCard ontvangt u zo’n 10 tot 20 euro korting, afhankelijk van uw gekozen minicamping. Elke campingplaats hanteert een eigen korting, voor zowel het hoog- als laagseizoen. U kunt dus het gehele jaar door profiteren van kortingen op een weekje of weekendje weg!

De campingcard is eenvoudig te bestellen en u krijgt met de kaart nog eens een levendige catalogus toegestuurd. Kunt u thuis alle kampeerlocatie rustig doorbladeren. Uiteraard kunt u ook online bladeren door de campingplaatsen. Geef aan welke faciliteiten u zoekt op en nabij de camping en wij tonen u een compleet overzicht.

Spelregels van de MiniCampingCard

De korting op uw gewenste camping is geldig voor twee volwasseen. U kunt de kaart alleen gebruiken bij een rechtstreekse boeking van de MiniCampingCard-accommodatie. De korting wordt natuurlijk helemaal aantrekkelijk als u meerdere campings bezoekt in uw vakantie! Bekijk alle spelregels rechts van deze pagina.

Ja, ik wil een MiniCampingCard!

Campingplatz Jena

(Jena)
Campingplatz Jena is een kleine, ongecompliceerde camping aan de rand van de stad. Korte routes naar cultuur en natuur. Buitenzwembad...meer >>
466 km
DE
Ligging
Kortingstarief

Aantal plaatsen
47
+49 3641 666 688
Lees meer / Bel
Bestel nu de MiniCampingCard