Korting op campings

Bespaar op uw kampeervakantie met een aantrekkelijke korting met de MultiCampingCard van uitgeverij Interdijk B.V. Met zorg heeft Interdijk prachtige campings in Nederland en Europa voor u uitgezocht, waar u uw vakantie extra voordelig kunt beginnen.

Korting op minicampings met de MiniCampingCard

Korting op campingEen camping vlakbij zee en gezellige restaurants in de omgeving. Of houdt u echt van het platteland, de geur van het bos en de rust om u heen? U heeft de keuze uit vele verschillende minicampings in Europa. Met de MiniCampingsCard ontvangt u zo’n 10 tot 20 euro korting, afhankelijk van uw gekozen minicamping. Elke campingplaats hanteert een eigen korting, voor zowel het hoog- als laagseizoen. U kunt dus het gehele jaar door profiteren van kortingen op een weekje of weekendje weg!

De campingcard is eenvoudig te bestellen en u krijgt met de kaart nog eens een levendige catalogus toegestuurd. Kunt u thuis alle kampeerlocatie rustig doorbladeren. Uiteraard kunt u ook online bladeren door de campingplaatsen. Geef aan welke faciliteiten u zoekt op en nabij de camping en wij tonen u een compleet overzicht.

Spelregels van de MiniCampingCard

De korting op uw gewenste camping is geldig voor twee volwasseen. U kunt de kaart alleen gebruiken bij een rechtstreekse boeking van de MiniCampingCard-accommodatie. De korting wordt natuurlijk helemaal aantrekkelijk als u meerdere campings bezoekt in uw vakantie! Bekijk alle spelregels rechts van deze pagina.

Ja, ik wil een MiniCampingCard!

Campingplatz Jena

(Jena)
Corona update: Alle campings in Duitsland zijn van overheidswege tot nader order gesloten. Campingplatz Jena is een kleine, ongecompliceerde camping aan...meer >>
466 km
DE
Ligging
Kortingstarief

Aantal plaatsen
47
+49 3641 666 688
Lees meer / Bel
Bestel nu de MiniCampingCard