Kamperen op een kleine groene camping

kleine groene campingsTijdens een kampeervakantie is het heerlijk om bij te komen in de rust van de natuur. Daarom zijn groene campings zo geliefd. Want op een kleine groene camping zijn maar weinig staanplaatsen zodat u van alle rust kan genieten. Ook ontbreekt het er aan uitgebreide animatie. Simpel, rustig en middenin de natuur. Daar staan groene campings voor. Ook kunt u vanaf de campings vaak allerlei wandel- en fietspaden ontdekken. Er zijn leuke kleinschalige groene campings door heel Europa. Wilt u gaan kamperen op een kleine groene camping? Zoek op minicampingcard.eu de beste kleine groene camping voor u en boek deze voordelig met onze kortingskaart.

Voorbeelden van kleine groene campings

Er zijn verschillende kleine groene campings door heel Europa. Dit zijn enkele voorbeelden:

Spiegelburg Camping un Gasthaus

Deze kleine groene camping ligt direct aan het water in het natuurpark Münden. Het is een waar paradijs voor natuurliefhebbers. Er zijn in de omgeving diverse wandel- en fietsmogelijkheden. Maar ook wanneer u een gezellige stad wilt bezoeken is dat mogelijk. Er liggen meerdere mooie steden dichtbij de camping.

 

Camping La Chatonnière

Camping La Chatonnieère ligt in het rustige noorden van de Dordogne. Het is een kleine groene camping gelegen aan de oevers van een rustig riviertje. Er zijn erg veel activiteiten te doen in de schitterende omgeving.

Klik hier voor alle kleine campings

Zoek & boek een kleine groene camping

kleine groene campingsWij hebben de leukste kleine groene campings voor u geselecteerd. U kunt het aanbod direct online bekijken. Wilt u graag voordelig een kleine groene camping boeken? Bestel dan de MiniCampingCard. Want met deze kortingskaart geniet u van exclusieve korting bij de door ons geselecteerde kleine groene campings. Samen met de MiniCampingCard ontvangt u ook de Kleine Campinggids. Deze handzame gids geeft een overzicht van alle kleine campings. Zo kunt u op uw gemak een kleine groene camping uitkiezen. Bestel de Kleine Campinggids + de MiniCampingCard.

Ja, ik wil korting!