Kamperen op een kleine camping met zwembad

kleine camping met zwembadHoudt u er van om af en toe af te koelen in een zwembad? Trekt u elke morgen graag baantjes? Of gaan de (klein)kinderen misschien mee op vakantie? Dan wilt u vast graag kamperen op een kleine camping met een zwembad. Kleine campings zijn kleinschalig en simpel opgezet en hebben daarom niet altijd een zwembad. Maar er zijn toch een aantal kleine campings die wel een zwembad hebben. Of u nou op zoek bent naar een kleine camping in Nederland of naar een camping in een ander Europees land, bij ons kunt u een kleine camping met een zwembad vinden. Wilt u gaan kamperen op een kleine camping met een zwembad? Zoek dan op minicampingcard.eu de beste kleine camping met zwembad voor u en boek deze voordelig met onze kortingskaart.

Voorbeelden van kleine campings met zwembad

Er zijn verschillende kleine campings met zwembad door heel Europa. Dit zijn enkele voorbeelden:

 

Weserbergland Camping

Deze Duitse kleine camping ligt in een mooi natuurgebied. Naast een zwembad is er ook een speeltuin, een tafeltennistafel, een jeu-de-boulebaan en een voetbalveld.

Camping Delle Rose

Camping Delle Rose ligt in Italië, in de uitlopers van de Mediterraanse Alpen. De zee is  op slechts 12 kilometer afstand. Maar op de camping zelf is er ook een mooi zwembad. Naast een zwembad is er ook een bar en een restaurant met hout gestookte pizza’s.

Klik hier voor alle kleine campings

Zoek & boek een kleine camping met zwembad

Kleine camping met zwembadWij hebben de leukste kleine campings met zwembad voor u geselecteerd. U kunt het aanbod direct online bekijken. Wilt u graag voordelig een kleine camping boeken? Bestel dan de MiniCampingCard. Want met deze kortingskaart geniet u van exclusieve korting bij de door ons geselecteerde kleine campings. Samen met de MiniCampingCard ontvangt u ook de Kleine Campinggids. Deze handzame gids geeft een overzicht van alle kleine campings. Zo kunt u op uw gemak een kleine groene camping uitkiezen. Bestel de Kleine Campinggids + de MiniCampingCard.

Ja, ik wil korting!