Kleine camping Zuid-Holland

In Zuid-Holland is er onwijs veel te doen. Dit maakt het een geweldige kampeerbestemming. Zuid-Holland is een provincie vol met historische steden zoals Den Haag, Delft, Gouda en Leiden. De stad Den Haag heeft veel belangrijk gebouwen met een politieke functie. Zo kunt u hier de Ridderzaal, het Binnenhof, het Vredespaleis en Paleis Noordeinde van dichtbij bekijken.De steden Delft en Leiden zijn gezellige studentensteden met mooie grachten. Beide zijn erg leuk om een dagje doorheen te wandelen. De stad Gouda is vooral bekend om de traditionele kaasmarkt. De kaasmarkt vindt er elke donderdag plaats.

Ook ligt de moderne havenstad Rotterdam in deze Zuid-Holland. Rotterdam is een echte wereldstad met een indrukwekkende skyline. Bezoek hier eens het Museum Boijmans Van Beuningen of de Kunsthal.

kleine camping Zuid-holland

Kamperen in Overijssel

Naast de vele steden die Zuid-Holland kent heeft de provincie ook veel mooie natuur. Zo is de Noordzee er nooit ver weg. U heeft de keuze uit badplaatsen als Scheveningen en Katwijk waar van alles te doen is. Maar u kunt aan de kust ook de rust opzoeken. Zoals in het natuurgebied Hollands Duin bij Noordwijk en of het natuurgebied Meijendel naast Den Haag. Buiten de dorpen en steden ligt een typisch polderlandschap met molens en groene weilanden. Het is heerlijk om door dit groene landschap te fietsen.

 Klik hier voor alle kleine campings in Zuid-Holland

Vind een kleine camping Zuid-Holland

kleine camping zuid-hollandZuid-Holland heeft een groot aanbod aan kleine campings. Van gezellige familiecampings tot aan rustige plattelandscampings.  Via onze zoekmachine kunt u makkelijk minicampings in Zuid-Holland vergelijken. Bekijk hier direct ons online overzicht van de minicampings in Zuid-Holland. Bladert u liever door een campinggids? Dan willen we u de Kleine Campings Gids aanraden. Hierin geven we een uitgebreid overzicht van alle kleine campings in Zuid-Holland. Bestel de Kleine Campinggids hier samen met de MiniCampingCard.

Boek met korting!

Reserveer uw verblijf op een minicamping met korting met onze MiniCampingCard. Hiermee geniet u van speciale korting bij de door onze geselecteerde campings. Bestel direct de Kleine Camping Gids samen met de MiniCampingCard.

Ja, ik wil korting!