Kleine camping Overijssel

Overijssel is een provincie met veel leuke kleine campings. Er is in deze provincie dan ook genoeg te doen. Zo is er de gezellige provinciale hoofdstad Zwolle. Zwolle is één van de Hanze-steden en heeft een mooie historische binnenstad. Je kunt in Zwolle de mooiste boekhandel van Nederland bezoeken, of een tentoonstelling bekijken in het Museum de Fundatie. Wilt u eens héél bijzonder uit eten? Dan is het beroemde restaurant De Librije zeker een aanrader.

Maar naast de stad Zwolle zijn ook de steden Giethoorn, Deventer en Kampen een bezoek waard. Elk van deze steden heeft zijn eigen charme. Deventer en Kampen zijn beide oude Hanzesteden. Deze steden hebben ook een mooi oud centrum en bijzondere musea. U kunt zich zo een dag in een van deze steden vermaken. Vanuit Kampen is het ook mogelijk om een mooie boottocht te maken over de rivier de IJssel. Giethoorn wordt ook wel het Venetië van Nederland genoemd, want deze stad heeft erg veel grachten en bruggetjes. De “punter” bootjes maken het plaatje helemaal af.

Kamperen in Overijssel

kleine camping OverijsselNaast de verschillende steden en dorpen die Overijssel rijk is, is er in deze provincie nog meer te zien en te doen. Zo is er de rivier de Vecht die door Overijssel meandert. Het is heerlijk om langs de rivier te wandelen of te fietsen of om in de rivier te kanoën. Aan de Vecht liggen kleine karakteristieke dorpjes als Hardenberg, Staphorst en Dalfsen. De IJssel is de andere grote rivier in Overijssel, die de verschillende Hanzesteden verbindt. Houdt u van varen? In het natuurgebied Weerribben-Wieden kunt u mooie boottochten maken.

 Klik hier voor alle kleine campings in Overijssel

Vind een kleine camping Overijssel

kleine camping OverijsselOverijssel heeft een groot aanbod aan kleine campings. Van campings aan de IJssel tot aan campings middenin de natuur.  Via onze zoekmachine kunt u makkelijk minicampings in Overijssel vergelijken. Bekijk hier direct ons online overzicht van de minicampings in Overijssel. Bladert u liever door een campinggids? Dan willen we u de Kleine Campings Gids aanraden. Hierin geven we een uitgebreid overzicht van alle kleine campings in Overijssel. Bestel de Kleine Campinggids hier samen met de MiniCampingCard.

Boek met korting!

Reserveer uw verblijf op een minicamping met korting met onze MiniCampingCard. Hiermee geniet u van speciale korting bij de door onze geselecteerde campings. Bestel direct de Kleine Camping Gids samen met de MiniCampingCard.

Ja, ik wil korting!