Kleine camping Oostenrijk

Bijna twee derde van Oostenrijk bestaat uit de prachtige Alpen. En precies daarom gaan veel Nederlanders op vakantie naar Oostenrijk. Want de hoge bergen, indrukwekkende bergmeren en imposante bossen maken het land een geweldige kampeerbestemming. In de zomer heeft u de keuze uit ontelbaar veel wandelroute’s door afwisselende natuur. Want de sneeuw heeft dan plaatsgemaakt voor prachtige bossen en groene weide’s. Maar voor de avonturiers is er in Oostenrijk ook veel te doen. Zo is het mogelijk om te raften, te kanoën of om bijvoorbeeld te mountainbiken. De kleine campings in Oostenrijk liggen vaak op prachtige locaties middenin de natuur. Daarom is Oostenrijk zeker een aanrader voor natuurliefhebbers. kleine camping Oostenrijk

Kamperen in Oostenrijk

Naast prachtige natuur heeft Oostenrijk nog meer te bieden. Bijvoorbeeld de hoofdstad Wenen. Dit is een prachtige stad met veel cultuur en bijzondere architectuur. Wenen heeft prachtige paleizen, imposante tuinen en ook geweldige architectuur. Je waant je hier even terug in de tijd van Sisi. De historische binnenstad van Wenen behoort dan ook tot de UNESCO werelderfgoedlijst. Andere geweldige Oostenrijkse steden zijn Salzburg, met een prachtige barokke binnenstad en Graz, de design stad. Wilt u graag gaan kamperen in Oostenrijk? Zoek dan bij ons naar de perfecte kleine camping Oostenrijk.

Klik hier voor alle kleine campings in Oostenrijk

Vind een kleine camping Oostenrijk

Oostenrijk heeft een groot aanbod aan kleine campings. Van rustige familiecampings tot aan campings met een indrukwekkend bergpanorama. Via onze zoekmachine kunt u makkelijk minicampings in de Oostenrijk vergelijken. Bekijk hier direct ons online overzicht van de kleine campings in de Oostenrijk. Bladert u liever door een campinggids? Dan willen we u de Kleine Campings Gids aanraden. Hierin geven we een uitgebreid overzicht van alle kleine campings in Oostenrijk. Bestel de Kleine Campinggids hier samen met de MiniCampingCard.

Kleine camping OostenrijkBoek met korting!

Reserveer uw verblijf op een minicamping met korting met onze MiniCampingCard. Hiermee geniet u van speciale korting bij de door onze geselecteerde campings. Bestel direct de Kleine Camping Gids samen met de MiniCampingCard.

Ja, ik wil korting!