Kleine campings Luxemburg

Luxemburg is een van de kleinste landen van Europa. En het groothertogdom is een fijne kampeerbestemming. Luxemburg heeft prachtige natuur die vergelijkbaar is met de Belgische Ardennen. Er zijn veel uitgestrekte bossen, bergen en mooie valleien. Luxemburg is daarom ook geweldige bestemming voor sportievelingen want er zijn erg veel activiteiten te ondernemen. Van rotsklimmen en abseilen tot aan mountainbiken, kanoën en wandelen. De oostelijke regio Mullerthal is hier vooral geschikt voor. Dit gebied wordt om zijn natuurlijke schoonheid ook wel Klein Zwitserland genoemd. Maar ook wanneer u liever op de begaande wegen blijft is Luxemburg aan te raden. Er is namelijk veel te zien. Bezoek bijvoorbeeld een van de karakteristieke dorpjes Clervaux, Echternach of Wiltz. kleine campings Luxemburg

Kamperen in Luxemburg

Ook heeft Luxemburg veel indrukwekkende burchten en oude kastelen. Een populaire burcht is burcht Vianden, met een prachtige Byzantijnse zaal en een ridderzaal. Luxemburg is ook makkelijk aan te rijden vanuit Nederland. Na ongeveer vier uur rijden kunt u al de tassen uitpakken op de door u gekozen camping.  Natuurlijk is de hoofdstad van Luxemburg ook niet te missen. Luxemburg is een klassieke stad met een mooi oud stadscentrum. De stad staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Er zijn wel meer dan twintig kastelen en burchten in de stad zelf. Wilt u graag gaan kamperen in Luxemburg? Zoek dan bij ons naar de perfecte kleine camping Luxemburg .

Klik hier voor alle kleine campings in Luxemburg

Vind een kleine camping Luxemburg

Kleine camping LuxemburgLuxemburg  heeft een groot aanbod aan kleine campings. Via onze zoekmachine kunt u makkelijk minicampings in Luxemburg vergelijken. Bekijk hier direct ons online overzicht van de kleine campings in Luxemburg . Bladert u liever door een campinggids? Dan willen we u de Kleine Campings Gids aanraden. Hierin geven we een uitgebreid overzicht van alle kleine campings in Luxemburg . Bestel de Kleine Campinggids hier samen met de MiniCampingCard.

Boek met korting!

Reserveer uw verblijf op een minicamping met korting met onze MiniCampingCard. Hiermee geniet u van speciale korting bij de door onze geselecteerde campings. Bestel direct de Kleine Camping Gids samen met de MiniCampingCard.

Ja, ik wil korting!