Kleine camping Drenthe

Drenthe staat bekend om zijn prachtige natuur. De provincie is de minst bevolkte provincie van Nederland en heeft uitgestrekte heidevelden en veen-en stuifzandgebieden. De Drentse natuur is heel afwisselend met naast heidevelden ook veel bossen, beekjes en grote meren. Dit maakt Drenthe een geweldige plek om te fietsen want er is altijd wel een ander landschap om te ontdekken. Vergeet daarom zeker niet de fiets mee te nemen als u gaat kamperen in Drenthe.

Kamperen in Drenthe

Nkleine camping Drentheaast mooie natuur staat Drenthe ook bekend om de hunebedden die je hier kunt zien. In de hele provincie zijn er wel 54 te zien. Ook zijn er in Drenthe gezellige dorpjes zoals Havele, Rolde en Dwingloo. Leuk om te ontdekken tijdens een fietstocht of een toer met de auto. In de hoofdstad Assen kunt u in het laatste weekend van juni de TT meemaken. De rest van het jaar is het rustig in Assen. Assen is een mooie stad met enkele musea als het Drents museum en het Stedelijk Museum Assen voor Hedendaagse Kunst.

Klik hier voor alle kleine campings in Drenthe

Vind een kleine camping Drenthe

kleine camping drentheDrenthe heeft een groot aanbod aan kleine campings. Van een camping aan de rand van natuurgebied de Drentse Aa tot aan een kindervrije camping in Havelte. Via onze zoekmachine kunt u makkelijk minicampings in Drenthe vergelijken. Bekijk hier direct ons online overzicht van de kleine campings in Drenthe. Bladert u liever door een campinggids? Dan willen we u de Kleine Campings Gids aanraden. Hierin geven we een uitgebreid overzicht van alle kleine campings in Drenthe. Bestel de Kleine Campinggids hier samen met de MiniCampingCard.

Boek met korting!

Reserveer uw verblijf op een minicamping met korting met onze MiniCampingCard. Hiermee geniet u van speciale korting bij de door onze geselecteerde campings. Bestel direct de Kleine Camping Gids samen met de MiniCampingCard.

Ja, ik wil korting!