Kleine campings Friesland

Friesland, wat ben je mooi! In Friesland ligt altijd een prachtige omgeving op u te wachten. Mooie plekken voor een fiets-of wandeltocht en genoeg water voor liefhebbers van zeil of kanotochten. Friesland heeft het grootste aaneengesloten watergebied aan binnenmeren van Europa. Ontdek, via het water of op de fiets de elf steden van de Elfstedentocht. Kortom, zoveel plekken in Friesland die u vast nog niet heeft ontdekt. Of misschien herontdekt! Friesland is een provincie met een duidelijke eigen cultuur en natuurlijk een eigen taal. Dit is erg leuk om te ontdekken.minicamping Friesland

Kamperen in Friesland

Wat is het ook fijn vertoeven op de prachtige kleine campings dat Friesland rijk is. Kamperen bij de boer of lekker aan het water langs de Elfsteden route. Of combineer het boerderijleven met watersport, zoals in het dorpje Heeg. Of zoek een minicamping Friesland bij Sneek, waar jaarlijks het grootste zeilevenement van Europa wordt gehouden: Sneekweek. Leuke attracties zijn het Eise Eisinga Planetarium en Aqua Zoo Frieland. Ben u op zoek naar een minicamping Friesland? Zoek dan bij ons naar de perfecte camping voor u.

Toon alle Friese campings

Vind een minicamping Friesland

minicamping FrieslandFriesland heeft veel leuke minicampings. Ga bijvoorbeeld kamperen bij de boer, of kies voor een minicamping direct aan het water. Wij hebben de leukste en mooiste kleine campings voor u geselecteerd. Via onze zoekmachine kunt u makkelijk kleine campings in Friesland vergelijken. Bekijk hier ons online overzicht van de kleine campings in Friesland. Bladert u liever door een campinggids? Dan willen we u de Kleine Campings Gids aanraden. Hierin geven we een uitgebreid overzicht van alle kleine campings in Friesland. Bestel de Kleine Campinggids hier samen met de MiniCampingCard.

Boek met korting!

Friesland heeft erg veel bijzondere minicampings. Boek bij ons dezelfde camping, dezelfde sfeer, maar dan met korting met onze MiniCampingCard.

Bestel kortingskaart