Boerencampings Overijssel

Kamperen bij de boer in Overijssel

Ga eens kamperen bij een boer in Overijssel! Op het boerenland komt u helemaal tot rust. U kan er genieten van de ruimte en de natuur en ontdekt het boerenleven van dichtbij. Overijssel is een veelzijdige provincie met diverse populaire gebieden als Salland en Twente. En er is genoeg te doen! Ontdek bijvoorbeeld een van de Hanzesteden, maak een lange fietstocht door het platteland of ga varen door de Weerribben in Giethoorn. Wilt u gaan kamperen bij de boer in Overijssel? Zoek op minicampingcard.eu de beste boerencamping Overijssel voor u en boek deze voordelig met onze kortingskaart.boerencamping overijssel

Voorbeelden boerencamping Overijssel

Er zijn verschillende leuke boerencampings in Overijssel Dit zijn enkele voorbeelden van boerencampings in Overijssel:

Boerderijcamping De Wezel

Deze kleine boerencamping ligt in het Twentse stadje Diepenheim, waar mooie kastelen te zien zijn. De camping is van alle luxe voorzien, er is een mooi verwarmd toiletgebouw, gratis wi-fi en verharde plekken voor campers. Voor de kids is er genoeg te doen. Er is een jeu-de-boule baan, tafeltennis, een trampoline en een speeltuin.

Boerderijcamping De Kuupershoek

Een gezellige camping geschikt voor jong en oud. Deze boerencamping ligt in een prachtige landelijke omgeving. Op de camping zelf is er van alles te doen. Maar vooral het voeren van de dieren vinden de kinderen erg leuk!

De Keite

Landelijk gelegen natuurkampeerterrein rond historisch boerenerf met veel natuur en privacy. Ruime beschutte kampeerplaatsen met zon en schaduw. In onze boomgaard twee vakantiewoningen. In de directe omgeving van Markelo zijn veel wandel- en fietsmogelijkheden. Onthaasten en genieten in Twente.

Klik hier voor alle kleine campings in Overijssel

Boerencamping OverijsselZoek & boek een boerencamping

Wij hebben de leukste boerencampings in Overijssel voor u geselecteerd. U kunt het aanbod direct online bekijken. Wilt u graag voordelig een boerencamping boeken? Bestel dan de MiniCampingCard. Want met deze kortingskaart geniet u van exclusieve korting bij de door ons geselecteerde boerencampings. Samen met de MiniCampingCard ontvangt u ook de Kleine Campinggids. Deze handzame gids geeft een overzicht van alle kleine campings, waaronder boerencampings. Zo kunt u op uw gemak een boerencamping uitkiezen. Bestel de Kleine Campinggids + de MiniCampingCard.

Ja, ik wil korting!