Kamperen op een boerencamping in Zuid-Limburg

boerencamping Zuid-LimburgZuid-Limburg staat bekend om zijn prachtige natuur. Wanneer u kampeert bij de boer in Zuid-Limburg kunt u hier dan ook goed van genieten. Veel boerencampings liggen namelijk middenin de mooie Limburgse natuur. De boer kan u vaak ook wijzen op de mooiste wandelroute’s. Zuid-Limburg is erg gezellig. Ook in de steden Valkenburg en Maastricht is er een goede sfeer. Maastricht is de stad van het goede leven. Ga hier lekker uit eten na een dagje shoppen. In Valkenburg vindt u ook het bekende kuurpark Thermae 2000.  Dit is een perfecte plek om nog extra te relaxen.Vergeet ook zeker niet om een Limburgse vlaai te eten wanneer u in Zuid-Limburg op vakantie bent. Wilt u gaan kamperen bij de boer in Zuid-Limburg? Zoek op minicampingcard.eu de beste boerencamping Zuid-Limburg voor u en boek deze voordelig met onze kortingskaart.

Voorbeelden boerencamping Zuid-Limburg

Er zijn verschillende leuke boerencampings in Zuid-Limburg. Dit zijn enkele voorbeelden van boerencampings in Zuid-Limburg:

De Kersengaard

De Kersengaard is een gezellige en rustige boercamping gelegen tussen mooie hoogstambomen, middenin het prachtige Zuid-Limburgse heuvellandschap. Vanaf De Kersengaard heeft u uitzicht op het dorp Sint Geertruid, het Savelsbos, Eijsden en ook zelfs op een stukje België.

Schaapskooi Mergelland

Deze boerencamping ligt op een prachtige locatie in Zuid-Limburg. U kunt hier genieten van het Geul- en Gulpdal landschap dat voor sportievelingen én liefhebbers van rust heel wat te bieden heeft.

Recreatieboerderij Tergracht

Geniet bij recreatieboerderij Tergracht van het mooie Limburgse natuurgebied ’t Geuldal. Deze boerencamping staat middenin een boomgaard en u kunt dan ook vanuit uw caravan of tent direct met een wandeling of fietstocht beginnen.

Klik hier voor alle kleine campings in Zuid-Limburg

Zoek & boek een boerencamping

boerencamping zuid-limburgWij hebben de leukste boerencampings in Zuid-Limburg voor u geselecteerd. U kunt het aanbod direct online bekijken. Wilt u graag voordelig een boerencamping boeken? Bestel dan de MiniCampingCard. Want met deze kortingskaart geniet u van exclusieve korting bij de door ons geselecteerde boerencampings. Samen met de MiniCampingCard ontvangt u ook de Kleine Campinggids. Deze handzame gids geeft een overzicht van alle kleine campings, waaronder boerencampings. Zo kunt u op uw gemak een boerencamping uitkiezen. Bestel de Kleine Campinggids + de MiniCampingCard.

Ja, ik wil korting!