Kamperen bij de boer in Zuid-Holland

In Zuid-Holland vindt u veel grote steden zoals Den Haag, de stad waar de overheid is gevestigd en de havenstad Rotterdam. Maar de provincie heeft buiten de steden ook nog genoeg platteland met mooie dorpjes en sfeervolle boerencampings. Kamperen op een boerencamping in Zuid-Holland laat u een kijkje nemen in het boerenleven. Terwijl u er ook kunt genieten van de vele bezienswaardigheden en activiteiten die er in Zuid-Holland zijn. Maak bijvoorbeeld een fietstocht langs een typisch Nederlands landschap met bloemenvelden, dijken en molens. Ga een dagje naar zee of bezoek de kaasmarkt in Gouda. Wilt u gaan kamperen bij de boer in Zuid-Holland? Zoek op minicampingcard.eu de beste boerencamping Zuid-Holland voor u en boek deze voordelig met onze kortingskaart.boerencamping zuid-holland

Voorbeelden boerencamping Zuid-Holland

Er zijn verschillende leuke boerencampings in Zuid-Holland. Dit zijn enkele voorbeelden van boerencampings in Zuid-Holland:

De Hollandse Boerderij

Deze gezellige camping ligt in het midden van het Groene Hart bij de Nieuwkoopse Plassen. Viswater en wandel-en fietspaden liggen dichtbij dus er is genoeg te doen. Ook zijn gezellige dorpen en steden makkelijk aan te rijden.

De Kriekenboogerd

Deze rustige plattelandscamping ligt middenin de akkers van de Hoekse Waard. Het is een kleine camping met een geweldig uitzicht. De camping heeft een speelweide en speeltoestellen en u kunt uw huisdieren gerust meenemen.

Klik hier voor alle kleine campings in Zuid-Holland

Zoek & boek een boerencamping

boerencamping zuid-hollandWij hebben de leukste boerencampings in Zuid-Holland voor u geselecteerd. U kunt het aanbod direct online bekijken. Wilt u graag voordelig een boerencamping boeken? Bestel dan de MiniCampingCard. Want met deze kortingskaart geniet u van exclusieve korting bij de door ons geselecteerde boerencampings. Samen met de MiniCampingCard ontvangt u ook de Kleine Campinggids. Deze handzame gids geeft een overzicht van alle kleine campings, waaronder boerencampings. Zo kunt u op uw gemak een boerencamping uitkiezen. Bestel de Kleine Campinggids + de MiniCampingCard.

Ja, ik wil korting!