Kamperen op een boerencamping in Oostenrijk

Oostenrijk is een populaire bestemming voor wintersport. Maar ook als de meeste sneeuw weer gesmolten is wordt het land veel bezocht. In de warmere maanden is Oostenrijk namelijk een geliefde kampeerbestemming. Ook in Oostenrijk kunt u kamperen bij de Oostenrijkse boer. Er zijn prachtige boerencampings in de bergen en op het Oostenrijkse platteland. Tijdens een vakantie in Oostenrijk kunt u helemaal bijkomen in de mooie natuur. Maar er is ook veel te zien. Maak bijvoorbeeld een uitstapje naar Salzburg of Wenen. Of ga eens een dagje relaxen in een van de spa’s. Wilt u graag gaan kamperen bij de boer in Oostenrijk? Zoek dan op minicampingcard.eu naar de beste boerencamping Oostenrijk voor u en boek deze voordelig met onze kortingskaart.boerencamping oostenrijk

Voorbeeld boerencamping Oostenrijk

Er zijn verschillende leuke boerencampings in Oostenrijk. Dit is bijvoorbeeld een boerencamping in Oostenrijk:

Paradise Garden Camping Kaumberg

Deze boerencamping in het Oostenrijkse Wienerwald heeft mooie comfortplaatsen. De schapen grazen dichtbij uw tent op de met gras begroeide hellingen. De camping zelf is erg groen en heeft luxe sanitairvoorzieningen. Geniet er van de mooie natuur in de omgeving of ga een dagje naar Wenen. Wenen ligt namelijk slechts op dertig kilometer afstand.

Klik hier voor alle kleine campings in Oostenrijk

Zoek & boek een boerencamping

boerencamping duitslandWij hebben de leukste boerencampings in Oostenrijk voor u geselecteerd. U kunt het aanbod direct online bekijken. Wilt u graag voordelig een boerencamping boeken? Bestel dan de MiniCampingCard. Want met deze kortingskaart geniet u van exclusieve korting bij de door ons geselecteerde boerencampings. Samen met de MiniCampingCard ontvangt u ook de Kleine Campinggids. Deze handzame gids geeft een overzicht van alle kleine campings, waaronder boerencampings. Zo kunt u op uw gemak een boerencamping uitkiezen. Bestel de Kleine Campinggids + de MiniCampingCard.

Ja, ik wil korting!