Kamperen op een boerencamping in Limburg

Kampeer eens op een boerencamping in het afwisselende landschap van Limburg. Deze provincie voelt voor velen van ons bijna buitenlands aan. Dit komt door het bijzondere heuvelachtige landschap. Limburg heeft een divers aanbod aan boerencampings. Kiest u voor een boerencamping naast een bos? Of voor een boerencamping met een geweldig landelijk uitzicht? Tijdens een kampeervakantie in Limburg is er veel te zien en te doen. Wandel of fiets bijvoorbeeld langs de heuvels en wijngaarden. Of bezoek een van de vele kastelen. Ook leuk: ga een dagje naar het mooie Maastricht. Wilt u gaan kamperen op een boerencamping in Limburg? Zoek dan op minicampingcard.eu de beste boerencamping Limburg voor u en boek deze voordelig met onze kortingskaart.boerencamping Limburg

Voorbeelden boerencamping Limburg

Er zijn verschillende leuke boerencampings in Limburg. Dit zijn enkele voorbeelden van boerencampings in Limburg:

Boerderijcamping Bovensbos

Deze boerencamping ligt middenin een bos. Daarom begint u een boswandeling gewoon vanaf uw tent of caravan. Op de camping is een zwembad aanwezig, en er is ook een speelruimte en verschillende dierenweides.

 

Camping boerderij Berghemmerhof

Deze kleine boerencamping ligt op een mooie landelijke locatie. Er zijn diverse wandel- en fietsroutes in de buurt. Maar ook het dorpje Gulpen ligt niet ver van de camping en heeft gezellige cafés en restaurants.

Klik hier voor alle kleine campings in Limburg

Zoek & boek een boerencamping Limburg

boerencamping limburgWij hebben de leukste boerencampings in Limburg voor u geselecteerd. U kunt het aanbod direct online bekijken. Wilt u graag voordelig een boerencamping boeken? Bestel dan de MiniCampingCard. Want met deze kortingskaart geniet u van exclusieve korting bij de door ons geselecteerde boerencampings. Samen met de MiniCampingCard ontvangt u ook de Kleine Campinggids. Deze handzame gids geeft een overzicht van alle kleine campings, waaronder boerencampings. Zo kunt u op uw gemak een boerencamping uitkiezen. Bestel de Kleine Campinggids + de MiniCampingCard.

Ja, ik wil korting!