Kamperen op een boerencamping in Groningen

boerencamping groningenHet groene Groningen is een heerlijke plek voor een vakantie. Kamperen op een boerencamping in Groningen is een bijzondere ervaring. U maakt er het boerenleven van dichtbij mee en kan genieten van de ruimte en de rust van het boerenland. De boerencampings zijn klein en daarom kan u genieten van de stilte terwijl het er ook erg gezellig is. Groningen heeft allerlei bijzondere plekken. Zo is er om te beginnen wel 7500 hectare aan natuurgebied. Genoeg plekken voor een lange wandeling dus! Gaat u liever een dagje de stad in? De bruisende stad Groningen heeft diverse musea, leuke winkelstraten en gezellige pleintjes. Wilt u gaan kamperen bij de boer in Groningen? Zoek op minicampingcard.eu de beste boerencamping Groningen voor u en boek deze voordelig met onze kortingskaart.

Voorbeelden boerencamping Groningen

Er zijn verschillende leuke boerencampings in Groningen. Dit zijn enkele voorbeelden van boerencampings in Groningen:

De Kleine Heerlijkheid

De Kleine Heerlijkheid is een kleine boerencamping gelegen achter een veenkoloniale boerderij. Op de camping is veel ruimte en u kunt er genieten van de natuur en de groene omgeving. In de buurt ligt het Zuidlaardermeer waar u mooie wandelingen kan maken.

Minicamping de Kleine Heerlijkheid

Achter de mooie veenkoloniale boerderij ligt de zeer ruime minicamping,gelegen dichtbij het Zuidlaardermeer tussen Zuidlaren en Hoogezand.

Klik hier voor alle kleine campings in Gelderlandboerencamping groningen

Zoek & boek een boerencamping

Wij hebben de leukste boerencampings in Groningen voor u geselecteerd. U kunt het aanbod direct online bekijken. Wilt u graag voordelig een boerencamping boeken? Bestel dan de MiniCampingCard. Want met deze kortingskaart geniet u van exclusieve korting bij de door ons geselecteerde boerencampings. Samen met de MiniCampingCard ontvangt u ook de Kleine Campinggids. Deze handzame gids geeft een overzicht van alle kleine campings, waaronder boerencampings. Zo kunt u op uw gemak een boerencamping uitkiezen. Bestel de Kleine Campinggids + de MiniCampingCard.

Ja, ik wil korting!