Kamperen op een boerencamping in Friesland

boerencamping frieslandKamperen bij de boer op het mooie platteland van Friesland is geweldig. Een verblijf op een boerencamping is een authentieke Friese ervaring. Want de boer zal u met plezier meer vertellen de mooie omgeving en over de boerderij en het boeren leven. Het is vaak rustig op boerencampings, waardoor u komt weer helemaal tot rust komt. Friesland is een perfecte vakantiebestemming voor liefhebbers van water en van het Nederlandse landschap. Vaar, zwem of vis in een kanaal of ontdek Friesland eens op de fiets. De elf steden van de Elfstedentocht zijn erg leuk om te bezoeken. Maar heerlijk niets doen is vaak het favoriete tijdverdrijf van campinggasten in Friesland. Zoek op minicampingcard.eu de beste boerencamping Friesland voor u en boek deze voordelig met onze kortingskaart.

Voorbeelden boerencamping Friesland

Er zijn verschillende boerencampings in Friesland. Dit zijn enkele boerencampings in Friesland:

Boerencamping Half-Hitchtum

Deze camping ligt op het Friese platteland dichtbij het Hanzestadje Bolsward. Geniet er van de rust en de mooie natuur.

Nij Wybranda

Kampeer gezellig bij de boer en geniet er van de rust en de ruimte. In de buurt van camping zijn er mooie wandelingen of fietstochten te maken.

Camping Lan en Mar

Combineren het boerenleven met watersport bij camping Lan en Mar. Een camping direct aan het water met een echte boerderijbeleving.

Klik hier voor alle kleine campings in Friesland

Zoek & boek een boerencamping

boerencamping FrieslandWij hebben de leukste boerencampings in Friesland voor u geselecteerd. U kunt het aanbod direct online bekijken. Wilt u graag voordelig een boerencamping boeken? Bestel dan de MiniCampingCard. Want met deze kortingskaart geniet u van exclusieve korting bij de door ons geselecteerde boerencampings. Samen met de MiniCampingCard ontvangt u ook de Kleine Campinggids. Deze handzame gids geeft een overzicht van alle kleine campings, waaronder boerencampings. Zo kunt u op uw gemak een boerencamping uitkiezen. Bestel de Kleine Campinggids + de MiniCampingCard.

Ja, ik wil korting!