Kamperen op een boerencamping in Duitsland

Ons buurland is een geweldige bestemming voor een kampeervakantie. Want Duitsland heeft een heel afwisselend landschap. Van het indrukwekkende Zwarte Woud tot aan het vlakke platteland in het noorden van Duitsland. Voor ieder is er wat wils. Duitsland heeft ook prachtige steden, zoals de hoofdstad Berlijn de havenstad Hamburg en het gezellige Keulen. Heeft u behoefte aan rust en ruimte? Maak dan het echte Duitse boerenleven mee tijdens een verblijf op een Duitse boerencamping. Steeds meer Duitse boeren ontdekken hoe leuk het is om een deel van hun land aan vakantiegangers te verhuren. Kamperen op een boerencamping is een unieke ervaring die leuk is voor jong en oud. Wilt u gaan kamperen bij de boer in Duitsland? Zoek op minicampingcard.eu de beste boerencamping Duitsland voor u en boek deze voordelig met onze kortingskaart.boerencamping duitsland

Voorbeeld boerencamping Duitsland

Er zijn verschillende leuke boerencampings in Duitsland. Dit is een voorbeeld van een boerencamping in Duitsland:

Made in Ottendorf

Vanaf deze boerderijcamping heeft u prachtige vergezichten over het omliggende heuvellandschap. U kampeert er direct naast de koeien in de wei. De steden Weimar, Leipzig, Dresden of Praag kunt u vanaf de camping tijdens een dagtripje verkennen. En u kunt er ook lekker eten in het eetatelier, op vrijdag wordt hier een Indonesische rijsttafel geserveerd! Kortom, een unieke boerencamping in Duitsland.

Klik hier voor alle kleine campings in Duitsland

Zoek & boek een boerencamping

boerencamping DuitslandWij hebben de leukste boerencampings in Duitsland voor u geselecteerd. U kunt het aanbod direct online bekijken. Wilt u graag voordelig een boerencamping boeken? Bestel dan de MiniCampingCard. Want met deze kortingskaart geniet u van exclusieve korting bij de door ons geselecteerde boerencampings. Samen met de MiniCampingCard ontvangt u ook de Kleine Campinggids. Deze handzame gids geeft een overzicht van alle kleine campings, waaronder boerencampings. Zo kunt u op uw gemak een boerencamping uitkiezen. Bestel de Kleine Campinggids + de MiniCampingCard.

Ja, ik wil korting!