Kamperen op een boerencamping in Brabant

Ga eens kamperen bij de boer in het gezellige Brabant. Brabant heeft veel bruisende steden en authentieke dorpjes die bekend staan om hun gezellige sfeer en de goede restaurants. Maar op de boerencampings geniet u juist van de rust en de ruimte. Zo kunt u genieten van het beste van beide tijdens een vakantie in Brabant. Dat maakt Brabant een geliefde kampeerbestemming. Bezoek bijvoorbeeld de steden Den Bosch of Breda of een van de kleinere dorpjes als Boxtel of Drimmelen. Brabant heeft ook prachtige natuur. Een goed voorbeeld is het Groene Woud. In dit gebied komen bos, heide en vennen samen met kleinschalig cultuurland. Het is een prachtige plek voor een wandel- of fietstocht. Wilt u gaan kamperen bij de boer in Brabant?Zoek op minicampingcard.eu de beste boerencamping Brabant voor u en boek deze voordelig met onze kortingskaart.boerencamping brabant

Voorbeelden boerencamping Brabant

Er zijn verschillende leuke boerencampings in Brabant. Dit zijn enkele voorbeelden van boerencampings in Brabant:

Boerderij De Ganzenhof

Op boerencamping De Ganzenhof wordt u vriendelijk ontvangen door Frans en Lia. Er scharrelen kippen rond en er zijn ezels en enkele koeien.  Een gezellige boerencamping dichtbij de Brabantse Kempen.

 

Costa Kabrita

Kom kamperen op deze leuke geitenboerderij. U kunt er kiezen uit een plekje in het bos op op het open veld. Geniet er van services als gratis wi-fi en een afwasservice.

Klik hier voor alle kleine campings in Brabant

boerencamping brabantZoek & boek een boerencamping

Wij hebben de leukste boerencampings in Brabant voor u geselecteerd. U kunt het aanbod direct online bekijken. Wilt u graag voordelig een boerencamping boeken? Bestel dan de MiniCampingCard. Want met deze kortingskaart geniet u van exclusieve korting bij de door ons geselecteerde boerencampings. Samen met de MiniCampingCard ontvangt u ook de Kleine Campinggids. Deze handzame gids geeft een overzicht van alle kleine campings, waaronder boerencampings. Zo kunt u op uw gemak een boerencamping uitkiezen. Bestel de Kleine Campinggids + de MiniCampingCard.

Ja, ik wil korting!