Kamperen op een boerencamping aan zee

Kamperen bij de boer is leuk, maar kamperen bij de boer aan zee is nóg leuker! Op een boerencamping aan zee geniet u van alle rust van de boerderij. Zo maakt u er echt het dagelijkse boerenleven van dichtbij mee. Op een boerencamping kunt u soms ook een kijkje nemen in de stallen of de eigen producten proeven.boerencamping aan zee

Maar ook aan zee is er genoeg te doen. U kunt er ’s zomers heerlijk zonnebaden of afkoelen in de golven. En in de koudere maanden maakt u bijvoorbeeld een verfrissende wandeling over het strand of u kunt gaan vliegeren. Ook voor liefhebbers van watersport is een boerencamping aan zee een geweldige locatie om vakantie te vieren. Er zijn diverse boerencamping op mooie plekken aan zee door heel Europa. Wilt u gaan kamperen op een boerencamping aan zee? Zoek op minicampingcard.eu de beste boerencamping aan zee en boek deze voordelig met onze kortingskaart.

Voorbeelden boerencampings aan zee

Er zijn verschillende leuke boerencampings aan zee. Dit zijn enkele voorbeelden van boerencampings aan zee:

Boerderijcamping Werendijke

Deze gezellige boerencamping in Zoutelande ligt bij een monumentale boerderij met een echte kloostertuin. De zee ligt slechts op één kilometer afstand.

Boerderijcamping De Kei

Boerencamping De Kei ligt in Castricum. Bij de boerencamping lopen de koeien nog vrij rond in de wei. Ook is de zee niet ver weg, want de camping ligt vlakbij het strand. Kinderen kunnen er op de camping een boerenhulpdiploma halen.

Minicamping ’t Landleven

Minicamping ’t Landleven heeft ruime en beschutte plaatsen. Op de boerencamping is er een veehouderij waarbij u kunt helpen bij het halen van de koeien, het melken of bij het eten geven aan de kalfjes. De boerencamping ligt op slechts 1,5 kilometer van het strand.

Klik hier voor alle kleine campings aan zee

Zoek & boek een boerencamping aan zee; reserveer de oranje gids 2023

boerencamping aan zeeWij hebben de leukste boerencampings aan zee voor u geselecteerd. U kunt het aanbod direct online bekijken. Wilt u graag voordelig een boerencamping boeken? Bestel dan de MiniCampingCard. Want met deze kortingskaart geniet u van exclusieve korting bij de door ons geselecteerde boerencampings. Samen met de MiniCampingCard ontvangt u ook de Kleine Campinggids. Deze handzame gids geeft een overzicht van alle kleine campings, waaronder boerencampings. Zo kunt u op uw gemak een boerencamping uitkiezen. Reserveer  de Kleine Campings gids 2023 + de MiniCampingCard.

Ja, ik wil korting!