Kamperen op een boerencamping in Noord-Holland

boerencamping noord-hollandGeniet van de rust op een kleinschalige boerencamping in Noord-Holland! Een vakantie op een boerencamping in Noord-Holland is het beste van twee werelden. U heeft alle rust op de camping terwijl er in de omgeving veel te zien en te doen is. U kunt bijvoorbeeld naar een van de populaire kustplaatsen als Zandvoort of Bloemendaal voor een dagje strand. Of bezoek de prachtige steden als Amsterdam, Alkmaar of Haarlem. Andere populaire uitstapjes in Noord-Holland zijn De Keukenhof, De Zaanse Schans en het Wadden-eiland Texel. Zoek op minicampingcard.eu de beste boerencamping Noord-Holland voor u en boek deze voordelig met onze kortingskaart.

Voorbeelden boerencamping Noord-Holland

Er zijn verschillende boerencampings in Noord-Holland. Dit zijn enkele boerencampings in Noord-Holland:

Minicamping ’t Landleven

Een kleine boerencamping met beschutte staanplaatsen. Bij de veehouderij mag geholpen worden bij het halen van de koeien en het melken. Ook is er een pensionstalling met paarden waar ook bij geholpen mag worden.

Boerencamping De Kei

Deze camping ligt dichtbij zee, u wandelt zo door de duinen naar het strand toe. Beleef het boerenleven op een camping waar de koeien nog buiten lopen.

Boerderijvamping De Rodenburghoeve

Het is gezellig en knus op deze biologische veehouderij. Op de boerencamping ontwaakt u naast de koeien!

Klik hier voor alle kleine campings in Noord-Holland

boerencamping De RodenburghoeveZoek & boek een boerencamping

Wij hebben de leukste boerencampings in Noord-Holland voor u geselecteerd. U kunt het aanbod direct online bekijken. Wilt u graag voordelig een boerencamping boeken? Bestel dan de MiniCampingCard. Want met deze kortingskaart geniet u van exclusieve korting bij de door ons geselecteerde boerencampings. Samen met de MiniCampingCard ontvangt u ook de Kleine Campinggids. Deze handzame gids geeft een overzicht van alle kleine campings, waaronder boerencampings. Zo kunt u op uw gemak een boerencamping uitkiezen. Bestel de Kleine Campinggids + de MiniCampingCard.

Ja, ik wil korting!