Kamperen op een natuurcamping in Friesland

Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Friesland. Want de noordelijke provincie heeft namelijk wel vier nationale parken. Daarnaast is er uiteraard ook de Waddenzee en het Waddengebied. De nationale parken Drents-Friese Wold, het Lauwersmeer, de Alde Feanen en Schiermonnikoog hebben elk hun eigen sfeer en zijn ook allemaal verschillend. Er is daarom genoeg om te ontdekken tijdens een kampeervakantie in Friesland. Ontdek de Friese natuur tijdens een wandeling, een fietstocht of vaar, zwem of duik in een van de vele wateren.

Kamperen in de Friese natuur is een bijzondere ervaring. U kunt hier heerlijk tot rust komen. Wilt u gaan kamperen op een natuurcamping in Friesland? Op minicampingcard.eu zoekt u een natuurcamping Friesland aan de hand van de locatie en eventuele andere eisen. Heeft u de perfecte natuurcamping gevonden? Boek deze dan met korting met de minicampingcard.

Natuurcampings in Friesland

Dit zijn enkele voorbeelden van natuurcampings in Friesland:

Camping Hammerslag

Deze camping ligt middenin Friese landerijen. Vanaf de camping heeft u dan ook een geweldig uitzicht. Overdag kunt u genieten van de mooie natuur en ‘s avonds van de heldere sterrenhemel.

Hazehof

Camping Hazehof ligt dichtbij het Nationale Park Drents-Friese Wold. Het is daarom een geweldige plek voor fietsers en wandelaars. Geniet van de rust op deze kleinschalige natuurcamping.

Gouden Plakje

Dit is een geweldige camping voor liefhebbers van water en watersport. Want het Gouden Plakje ligt direct aan het water. Ga er lekker vissen, varen of kanoën. Er is genoeg te doen! De natuurcamping heeft ruime staanplaatsen zodat u voldoende privacy heeft.

Klik hier voor alle kleine campings in Friesland

Boek een natuurcamping Friesland

minicamping Friesland | Natuurcamping FrieslandVia de zoekfunctie op onze website vindt u makkelijk natuurcampings in de regio waar u naar opzoek bent. Bladert u liever door een handzame gids? Bestel dan de Kleine Campings gids. Want hierin staat een duidelijk overzicht van alle kleine campings, alle boerencampings én alle natuurcampings die door ons zijn geselecteerd. U ontvangt dan ook de MiniCampingCard waarmee u van interessante korting geniet bij alle campings.

Ja, ik wil korting!

Bestel nu de MiniCampingCard