Kleine campings in Frankrijk met zwembad

Kamperen op een kleine camping in Frankrijk betekent groots genieten. Genieten van rust, ruimte, natuur en het welverdiende vakantiegevoel. En dan is het inderdaad wel zo relaxt als de camping ook een zwembad heeft. Op MinicampingCard.eu vindt u de fijnste kleine campings in Frankrijk met zwembad.

Al deze campings zijn bovendien te boeken met leuke kortingen dankzij onze kortingskaart. De kortingskaart is het hele jaar door geldig. Kortingen kunnen oplopen tot 20 euro.

Populaire kleine Franse campings

Kleine groene campingplaats in Frankrijk met grote boom op voorgrond. Kleine campings in Frankrijk met zwembadHieronder een selectie van het aanbod kleine campings in Frankrijk, waar u tevens een frisse duik kunt nemen in het zwembad.

  • Camping de Montréal
    Deze rustige camping ligt op de grens van de Corrèze en de Dordogne. De viersterrencamping ligt op een rustige ple aan de rand van een meertje.
  • Camping Le Rêve, Le Vigan
    Ruime, rustige camping midden in de natuur. Deze kleinschalige camping in Le Vigan te Frankrijk biedt onder meer een (verwarmd) zwem- en kinderbad. Deze campinglocatie is tevens ideaal als tussenstop voor als u de Pyreneeën wilt gaan bewonderen
  • Domaine Lacs de Gascogne, Seissan
    12 hectare, 3 meren en slechts 80 plaatsen. Dus u heeft letterlijk alle ruimte voor u zelf! Combineer dat de ongedwongen sfeer, de Franse zon en de faciliteiten als een luxe zwembad. Het zijn de ingredienten voor een perfecte vakantie voor jong en oud.
Toon alle Franse campings

Kampeer met korting

We zeiden het eerder: bovenstaande en alle overige kleine campings in Frankrijk (met of zonder zwembad) zijn te boeken met korting. De korting is wel afhankelijk van de camping. De kortingskaart is het hele jaar door geldig. In hoogseizoen en daarbuiten. Bestel de campingcard en we geven u een levendige, kleurrijke catalogus cadeau. Hierin staan alle minicampings in heel Europa. Kunt u het allemaal nog eens rustig doorbladeren.

Bestel nu de MiniCampingCard