Goedkoop kamperen

Goedkoop kamperen

U wilt goedkoop kamperen? Hier in Nederland of op een mooi plekje ergens over de grens? Via Minicampingcard.eu vindt u de leukste, kleinschalige campings in binnen- en buitenland. Allemaal tegen aantrekkelijke kortingen te boeken, dankzij onze kortingskaart; de MiniCampingCard. Uw voordeel kan oplopen tot enkele euro’s per nacht, afhankelijk van uw gekozen camping De kortingskaart kunt u gewoon het hele jaar door gebruiken, in hoog- en laagseizoen.

Zoek en vind uw camping

Goedkope kampeervakantie in binnen- en buitenland

Het is natuurlijk heerlijk om gewoon in eigen land op een camping te vertoeven. Maar ook elders in Europa vindt u echt prachtige plekken om te verblijven met uw caravan en/of tent.

Zoek bijvoorbeeld de bosrijke omgeving van Bertogne in België op. Kamperen doet u hier in een oase van rust en natuur. Of kampeer in een hut onder de Franse zon, zoals in het plaatsje Chartrier-Ferrière.

Blijft u toch liever in het eigen (Neder)land? Dan vindt u in elke windstreek van het land wel een oergezellige minicamping. Bijvoorbeeld op de Waddeneilanden, zoals camping Zevenbergen op Texel (zie foto hieronder). Hier overnacht u vanaf 16 euro per nacht. Of ga lekker dicht bij de Duitse grens kamperen, zoals in Winterswijk. Een nachtje op deze knusse minicamping in de Achterhoek kost u slechts € 16,30.

Goedkoop kamperen op Texel

Camping voor weinig geld met veel faciliteiten

Kriskras door heel Europa kunt u dus goedkoop gaan kamperen. Maar voor dat weinig centen krijgt u wel veel belangrijke faciliteiten. Denk bijvoorbeeld aan WiFi, sportvelden, zwembad, en op vele kampeerplekken kunt u gewoon uw huisdier meenemen. Wel zo gezellig! En vaak is er in de buurt van de camping ook nog van alles te zien, te doen en te beleven. Filter gewoon eens door het aanbod campings en boek uw voordelige kampeervakantie. Eenmaal op de camping zelf zet u de kortingskaart in.

Zoek en vind uw camping
Bestel nu de MiniCampingCard