Kamperen op een boerencamping in Nederland

Kamperen bij de boer in Nederland is een geweldige manier om vakantie te vieren. Steeds meer mensen kiezen dan ook voor de rust van een boerencamping. Ga echt even weg van de drukte en ontdek het leven op het platteland. Op een boerencamping heeft u direct contact met de boer en/of de boerin die u gastvrij ontvangt. Tijdens uw verblijf kunt u echt een kijkje nemen in het leven van een boer. Proef bijvoorbeeld de producten van de boerderij of kom oog in oog met de boerderijdieren. Boerencampings zijn vaak klein, met simpele maar goede voorzieningen. Ze liggen op de mooiste locaties door heel Nederland.boerencampings Nederland

Voorbeelden van boerencampings Nederland

Er zijn veel verschillende boerencampings door heel Nederland. Van boerencampings aan de kust in Zeeland tot aan boerencampings in de Achterhoek. Elke boerencamping heeft zijn eigen sfeer. Dit zijn enkele boerencampings Nederland:

Vakantieboerderij Schuppen

Deze boerencamping is een geweldige camping voor gezinnen. Voor de kinderen is er namelijk onwijs veel te doen. Er is een indoor kinderboerderij, er zijn diverse grote speeltoestellen en er is een trampoline. Zo kunnen de ouders tot rust komen terwijl de kids zichzelf vermaken.

Gerkema Zathe

Deze biologische veehouder verwelkomd u van harte op zijn boerencamping aan het water. Het is mogelijk om hier te varen, te zwemmen en te vissen. Een fijne rustige camping in Friesland.

 

Klik hier voor alle kleine campings in Nederland

boerencampings NederlandZoek & boek een boerencamping

Wij hebben de leukste boerencampings in Nederland voor u geselecteerd. U kunt het aanbod direct online bekijken. Wilt u graag voordelig een boerencamping boeken? Bestel dan de MiniCampingCard. Want met deze kortingskaart geniet u van exclusieve korting bij de door ons geselecteerde boerencampings. Samen met de MiniCampingCard ontvangt u ook de Kleine Campinggids. Deze handzame gids geeft een overzicht van alle kleine campings, waaronder boerencampings. Zo kunt u op uw gemak een boerencamping uitkiezen. Bestel de Kleine Campinggids + de MiniCampingCard.

Ja, ik wil korting!
Bestel nu de MiniCampingCard