Kamperen op een boerencamping in Drenthe

Kamperen bij de boer in Drenthe is een geweldige ervaring. Geniet er van de rust van een boerencamping en beleef het echte plattelandsleven. Boerencampings in Drenthe liggen op de mooiste locaties. En er is veel te zien in deze provincie. Verken bijvoorbeeld de omgeving tijdens een wandeling of fietstocht. Of toer met de auto langs de verschillende Drentse dorpjes. In Drenthe kunt u ook echt genieten van mooie natuur want er zijn  mooie natuurgebieden met veel bossen en heidevelden. Bekijk eens een van de Hunnenbedden of bezoek de andere Drentse bezienswaardigheden zoals het Dierenpark Emmen en museumdorp Orvelte. Ook qua steden en dorpen heeft Drenthe veel te bieden. Emmen, Assen en Havelte zijn allemaal leuk als bestemming voor een dagje weg. U kunt op minicampingcard.eu de beste boerencamping Drenthe voor u zoeken en u boekt deze voordelig met onze kortingskaart.

boerencamping drenthe

Voorbeelden boerencamping Drenthe

Er zijn verschillende leuke boerencampings in Drenthe. Dit zijn enkele voorbeelden van boerencampings in Drenthe:

Baldwinhoeve

De Baldwinhoeve is een camping bij een paardenfokkerij. Daarom is de camping vooral geliefd bij paardenliefhebbers. U wordt hier wakker naast een weiland vol met paarden. De camping ligt dichtbij een bos en is daarom een goed uitgangspunt voor mooie wandelingen of fietstochten.

Boerderijcamping Beekdal

Ook deze camping is geweldig voor paardenliefhebbers, want het is een pensionstalling voor paarden. De camping ligt middenin uitgestrekte weilanden. Overal waar u kijkt is weiland. Hier bent u echt middenin het platteland. Het is er dan ook heerlijk rustig.

Camping de Bosrand

Boerencamping de Bosrand ligt dichtbij de boswachterij Schoonloo. Zwemwater is er dichtbij en voor de kids zijn er verschillende speeltoestellen. Het is een hele kindvriendelijke camping.

Klik hier voor alle kleine campings in Drentheboerencamping Drenthe

Zoek & boek een boerencamping

Wij hebben de leukste boerencampings in Drenthe voor u geselecteerd. U kunt het aanbod direct online bekijken. Wilt u graag voordelig een boerencamping boeken? Bestel dan de MiniCampingCard. Want met deze kortingskaart geniet u van exclusieve korting bij de door ons geselecteerde boerencampings. Samen met de MiniCampingCard ontvangt u ook de Kleine Campinggids. Deze handzame gids geeft een overzicht van alle kleine campings, waaronder boerencampings. Zo kunt u op uw gemak een boerencamping uitkiezen. Bestel de Kleine Campinggids + de MiniCampingCard.

Ja, ik wil korting!
Bestel nu de MiniCampingCard