Kamperen op een boerencamping in Zeeland

Geniet van de rust op een kleinschalige boerencamping in Zeeland. Zeeland heeft prachtige natuur en leuke dorpjes om te ontdekken. Vooral voor liefhebbers van zon, zee en strand is Zeeland een geweldige vakantiebestemming. De stranden zijn hier namelijk niet zo vol als in Zuid- of Noord-Holland.U kunt daarom met gemak een rustig plekje vinden. Ook het Zeeuwse platteland is prachtig en dient zich goed voor een fietstocht. In Zeeland zijn er diverse boerencampings op mooie locaties. Zoek op minicampingcard.eu de beste boerencamping voor u, en boek deze voordelig met onze kortingskaart.boerencamping zeeland

Voorbeelden boerencamping Zeeland

Er zijn verschillende boerencampings in Zeeland. Dit zijn enkele boerencampings in Zeeland:

De Kreekrug

Deze boerderij in Grijpskerke is vooral populair bij paardenliefhebbers. Want de camping heeft een paardenpension stalling. Voor kinderen is deze camping geweldig. De kinderen kunnen namelijk pony ritjes maken of bijvoorbeeld een ritje in de paardenkar. Verder zullen ze zich ook niet vervelen. Want met onder andere skelters en een trampoline is er genoeg te doen.

Recreatieboerderij van Langeraad

Een boerencamping op een unieke locatie middenin een bos. De camping ligt dichtbij de Oosterschelde, de Noordzee en Grevelingen. Het motto van de camping:”Groen, natuur, rust en ontspanning”.

Boerderij Werendijke

Deze luxe boerencamping heeft een eigen kloostertuin en ligt op slechts één kilometer van Zoutelande en de Noordzee. Een fijne plek om tot rust te komen.

Klik hier voor alle kleine campings in Zeeland

Boerencamping ZeelandZoek & boek een boerencamping

Wij hebben de leukste boerencampings in Zeeland voor u geselecteerd. U kunt het aanbod direct online bekijken. Wilt u graag voordelig een boerencamping boeken? Bestel dan de MiniCampingCard. Want met deze kortingskaart geniet u van exclusieve korting bij de door ons geselecteerde boerencampings. Samen met de MiniCampingCard ontvangt u ook de Kleine Campinggids. Deze handzame gids geeft een overzicht van alle kleine campings, waaronder boerencampings. Zo kunt u op uw gemak een boerencamping uitkiezen. Bestel de Kleine Campinggids + de MiniCampingCard.

Ja, ik wil korting!
Bestel nu de MiniCampingCard